تست MBTI تایپ INFP
کارکردها : درونگرا – شمّی – احساسی – ملاحظه کننده
عنوان : رؤیاپرداز
توصیف : آرام و پر از احساس
دسته بندی : کمال گرایان، معنا طلب ها، آرمان گرایان
صفات کلیدی
کمال گرا
درون نگر
آینده نگر
آسان گیر
مستقل
کنجکاو
صبور
متعهد
صمیمی
وفادار
مهربان
همدل
حساس
فهیم
هنرمند
محتاط
با ملاحظه
محافظه کار
خونگرم
اهل نظریه و تئوری
غیر عملگرا
دارای قوه تخیل قوی
خلاق
شهودی
دارای شمّ قوی
همدل
تمایل به داشتن حریم خصوصی
سازگار
انعطاف پذیر
صلح طلب
با بصیرت
دارای آگاهی درونی
از خود گذشته
دگرمحور
نجیب
آرام
كم صحبت
بی سروصدا
معناگرا
ارزش گرا
ویژگیهای شخصیتی
این تیپ شخصیتی به هماهنگی داخلی بیش از هر چیزی بها می دهد. آنها اشخاصی حساس، آرمان گرا، صمیمی و وفادار هستند. از خودشان انتظارات بالایی داشته و ایده آل های زیادی در فكر آنها وجود دارد. برای باورها، افكار و ارزشهای شخصی خود بهای فراوانی قائل اند و اغلب تحت تأثیر باورهای شخصی خود قرار می گیرند و وقتی به کاری که فکر می کنند ارزشمند است می پردازند، انگیزه پیدا می کنند.
INFPها امکانات و احتمالات فراسوی آنچه شناخته شده است را در نظر دارند و بیشتر به رویاها و افکار خود توجه می کنند. اشخاصی روشن ضمیر، کنجکاو و با بصیرتند که اغلب افکاری بلند مدت دارند. در مسائل روزانه انعطاف پذیرند، از صبر و شکیبایی و سازگاری فراوان بهره دارند. وفادارند، به تعهدات خود پایبند هستند و برای خود معیارهای سطح بالا در نظر می گیرند.
INFPها ایده آل ها و علایق فراوانی دارند که ذهنشان را به خود مشغول می کند. آنها عمیقاً به آنچه انتخاب می کنند، پایبندند و نسبت به آنچه به آن اعتقاد دارند، بسیار متعصب و متعهد هستند. این تیپ شخصیتی به درون خود توجه فراوان دارد. آنان مطابق ارزشهای درونی خود کار می کنند و از ایده های نو استقبال می کنند، اما اگر یکی از ارزشهای اصلی آنها رعایت نشود، ناراحت می شوند.
اشخاصی مهربان، همدل، فهیم و نسبت به احساسات و عواطف دیگران بسیار حساس بوده و از تعارض و اختلاف پرهیز می کنند. آنها علاقه ای ندارند که دیگران را مورد سلطه جویی قرار دهند، مگر آن که ارزشهایشان به خطر بیفتد و در صورت خدشه دار نشدن ارزشهایشان، از هرگونه اختلافی پرهیز می كنند.
INFPها ارتباطات نوشتاری را به كلامی ترجیح می دهند و ترجیح می دهند احساسات خود را به شکل مکتوب و نه کلامی مخابره کنند. دارای توانایی زیادی در اثر گذاری بر دیگران هستند و وقتی می خواهند دیگران را نسبت به مهم بودن ایده آل های خود مجاب کنند، بسیار مجاب کننده می شوند.
INFPها آرام، راحت و تایید کننده هستند. آنها به ندرت احساسات خود را ابراز می کنند و اغلب آرام، كم صحبت و بی سروصدا می باشند. با این حال با افراد همفكر خود بسیار صمیمی و گرم هستند. این تیپ شخصیتی بسیار دوستانه است، اما از اجتماعی شدن های سطحی احتراز می کند. از این رو نکات مهم خود را با افراد کمی در میان می گذارد. آنان به اشخاصی علاقه مندند که هدفها و ارزشهایشان را درک کنند. INFPها زندگی درونی قدرتمند و احساسات پیچیده دارند. گاه درک INFPها دشوار است، زیرا احساساتشان اغلب درونی است.
نقاط قوتی که معمولاً با تیپ شخصیتی INFP همراه است شامل …
توانایی دیدن چندین دیدگاه
درک کامل احساسات دیگران
تفکر مستقل و خلاقانه
احترام به کسانی که برای آنها ارزشمندند
کمک دلسوزانه به اطرافیان و خدمت به آنها
از آنجا که INFP ها شخصیتی بسیار متفکر و مراقب کننده دارند، اغلب قادر به مشاهده مسائل از دیدگاه دیگری هستند. انعطاف پذیری و تمرکز روی کلیات به آنها کمک می کند تا پذیرای دیدگاه دیگران باشند. بدین ترتیب، بیشتر اوقات، با سیاست و از روی وظیفه شناسی و وجدان تصمیم می گیرند.
همدلی و شهود ذاتی همچنین به آنها کمک می کند تا احساسات خود و دیگران را درک کنند. آنها به جای این که به تأثیر پذیری عملی یا منطقی دیگران از تصمیم هایشان فکر کنند، بیشتر به تاثیر پذیری عاطفی آن ها توجه میکنند.
INFP ها به طور طبیعی متفکران مستقلی هستند. آنها دوست دارند قبل از اینکه به نتیجه برسند، زمان کافی برای فکر کردن روی مسائل اختصاص دهند. آنها همچنین روشی کاملاً خلاقانه و مفهومی برای پردازش جهان دارند که به آنها کمک می کند تا راه حل های منحصر به فردی برای مشکلات پیچیده ارائه دهند.
از آنجا که INFP ها اغلب ترجیح می دهند تودار باشند، افرادی که برای ارتباط با خود انتخاب می کنند بسیار انسان های ارزشمندی هستند. INFP ها فداکاری های فوق العاده ای را در حق دوستان و خانواده خود نشان می دهد. آنها به احتمال زیاد تمام و یا بیشتر وقت خود را با همان گروه کوچک دوستان و خانواده نزدیک سپری خواهند کرد.
INFP ها علاقه زیادی به مراقبت از دیگران دارند. علاقه و میل آن ها به خدمت کردن باعث میشود تا از هر طریقی که میتوانند سعی کنند به دیگران کمک کنند. به احتمال زیاد ماهیت کمک دهنده آنها، دیگران را به اطمینان کردن و اعتماد داشتن به آن ها در بسیاری جهات سوق می دهد. این امر ممکن است به دلیل توانایی با دقت گوش دادن و یا کمک های عملی آنها باشد.
در مجموع، INFP ها واقعاً یک همدل ذاتی هستند. آنها با دقت، مهربان و ملاحظه کار هستند که به آنها کمک می کند دنیا را از دیدگاه های مختلف ببینند. اگرچه ممکن است به تنهایی رشد و پیشرفت کنند، اما همیشه از استعدادهای خود برای بهبود زندگی دوستان، خانواده و جوامع بزرگتر استفاده می کنند.
نقاط ضعف شخصیتی
چون منطق برای INFPها یک اولویت نیست، گاه درباره واقعیت ها دچار اشتباه می شوند و توجه ندارند که چه بسا غیر منطقی ارزیابی شوند. وقتی رویاهای آنان با واقعیت نمی خواند، در نظر دیگران دمدمی و بوالهوس ظاهر می شوند. این تیپ شخصیتی بهتر است به توصیه اشخاص عملگرا توجه بیشتری مبذول دارد تا بداند که آیا نقطه نظرهایش عملی است و در دنیای حقیقی کاربرد دارد یا نه.
از آن جا که این اشخاص به آرمانهای خود به شدت وابسته هستند، ممکن است از کنار نقطه نظرهای دیگران به راحتی عبور کنند و در مواقعی سخت گیری به خرج دهند. آنان به محیط فیزیکی خود علاقه چندانی ندارند و اغلب به قدری سرشان شلوغ است که متوجه نمی شوند پیرامونشان چه اتفاقی می افتد.
INFPها ممکن است روی پروژه ای بیش از حد نیاز وقت صرف کنند. تمایلات کمال طلبانه آنها ممکن است سبب شود به قدری روی موضوعی وقت صرف کنند که اصولاً آن پروژه شروع به کار نکند و این خطرناک است، زیرا لازم است این اشخاص راهی برای ابراز نقطه نظرهای خود پیدا کنند و برای آن که موفق شوند باید بیشتر به عملگرایی توجه داشته باشند.
INFPها نسبت به انتقاد به شدت حساس هستند. همچنین آنها از خود توقع بیش از اندازه دارند و به همین دلیل برای خود معیارهای سطح بالا در نظر می گیرند. این کار آنها می تواند منجر به احساس نابسندگی شود، هرچند آنان می توانند اقدامات مهم و فراوانی انجام دهند. وقتی INFPها ناامید شوند، درباره آنچه پیرامون آنها وجود دارد حالت منفی به خود می گیرند.
این تیپ شخصیتی به خاطر این که تمایل به راضی کردن دیگران دارد، نمی تواند اقداماتی بکند که به شهرت و نام نیک او لطمه بزند. این اشخاص در انتقاد کردن از دیگران مرددند. برای آنان جواب نه دادن بسیار دشوار است. و از این رو خیلی ها به اشتباه گمان می کنند که این اشخاص با آنها موافق اند. INFPها باید ابراز وجود بیشتر را بیاموزند و در صورت نیاز صمیمانه از دیگران انتقاد کنند.
نقاط ضعفی که به طور معمول با نوع شخصیت INFP همراه است شامل …
دشواری در پذیرش نا امیدی یا شکست
شخصی سازی بیش از حد انتقادات
تقلا کردن برای بروز احساسات
نادیده گرفتن جزئیات مناسب
غفلت از خواسته ها و نیازهای خود
INFP ها ممکن است در پذیرش یا درک نا امیدی یا شکست با مشکل روبرو شوند. از آنجا که آنها نسبتاً حساس هستند، سخت تر از دیگران از مشکلات رها می شوند و ممکن است اسیر کارهایی شوند که آن ها را اشتباه انجام داده اند. مهم است که INFP ها یاد بگیرند پذیرای شکست باشند و درک کنند که اشتباه کردن امری طبیعی و انسانی است.
آنها تمایل دارند انتقادات را شخصی سازی کنند، حتی اگر اینگونه نباشد. آنها نگران این هستند که دیگران چه فکری راجع به آن ها می کنند و از این که دیگران رفتار یا گفتار آن ها را اشتباه برداشت کنند، ناراحت یا آزرده میشوند. اما با تغییر نگرش آنها به “اشتباه”، INFP ها می توانند حساسیت کمتری نسبت به آنچه دیگران فکر می کنند یا می گویند، داشته باشند.
از آنجا که INFP ها به طور طبیعی کم حرف هستند، اغلب به سختی اطلاعاتی را در مورد خودشان به اشتراک می گذارند، که این امر می تواند بر چگونگی حل مشکلات، صحبت در مورد موفقیت ها، یا آشنایی با افراد جدید تأثیر بگذارد. صحبت کردن INFP ها با دوستان یا خانواده ممکن است مفید باشد؛ به دلیل این که افراد نزدیک، نقاط قوت آن ها را راحت تر درک میکنند و می توانند به آنها انگیزه لازم را برای درک ارزشمندی خود بدهند.
INFP ها تمرکز بسیار زیادی روی کلیات دارند و احتمالاً از جزئیات کوچک چشم پوشی می کنند. آنها احتمالاً ایده کلی را به جای موارد خاص و جزئی در اولویت قرار می دهند، این ویژگی ممکن است در صورت برنامه ریزی یک رویداد بزرگ، حل یک مسئله پیچیده یا به خاطر سپردن اطلاعات جزئی، مشکلاتی برایشان ایجاد کند. با این حال، پیگیری جزئیات با نوشتن آنها در چیزی مانند دفتر برنامه ریزی روزانه، دفترچه یادداشت یا حتی تلفن می تواند کمک زیادی کند.
مراقبت ذاتی آنها از دیگران نیز می تواند هزینه های زیادی داشته باشد. آنها اغلب از خواسته ها و نیازهای خود چشم پوشی می کنند. حتی ممکن است متوجه نشوند که این کار را انجام می دهند تا زمانی که خودشان را از پا در آورند. با این حال، مهم است، یاد بگیرند کمتر این کار را انجام دهند، آنچه را که می خواهند یا نیاز دارند شناسایی کنند و به آن احترام بگذارند.
INFP ها با تلاش برای شناسایی، درک و کار کردن روی نقاط ضعف خود، می توانند از برطرف شدن آنها اطمینان حاصل کنند. اعمال تغییرات کوچک و آسان می تواند بین احساس صدمه پذیری یا عدم اطمینان و اعتماد به نفس داشتن و امنیت تفاوت ایجاد کند.
روابط با دیگران
به اصالت و عمق روابط بها می دهند.
وفادار و صمیمی هستند، نسبت به دوستان وافراد خانواده خود متعهدند.
محتاط و ملاحظه کار هستند و با گروههای کوچک تر به راحتی بیشتری کنار می آیند.
می توانند سرگرم کننده باشند.
از این توانایی برخوردارند که از دیگران مراقبت و آنها را تشویق و تایید کنند.
از کسانی که صرف وقت کنند تا رویاها، اهداف و الهامات آنها را درک کنند، تشکر و قدر دانی می کنند.
اغلب به این دلیل که هم می خواهند در خلوت با خود باشند و هم علاقمند به معاشرت با دیگران هستند، در تعارض هستند.
به دیگران علاقمند و پر توجهند، اما در مواقعی بی تفاوت به نظر می رسند.
یا در جریان کمک به دیگران غرق می شوند و یا در بحر تحقق بخشیدن به رویاهای خود فرو می روند.
اغلب تصمیم نهایی خود را با دیگران در میان می گذارند.
می توانند نسبت به محیط خود حساس باشند. صداهای بلند را دوست ندارند، زیرا حواسشان را پرت می کند.
شریکی را برای خود می خواهند که با ارزشها و هدفهای آنان سهیم باشد.
در متعهد شدن محتاط عمل می کنند، اما وقتی متعهد شدند، تعهدشان بلند مدت و پر دوام است.
تیپ INFP در محل کار
یک INFP فردی با ذهن باز، همدل و خلاق با درونی پر جنب و جوش و کنجکاوی در مورد اعماق طبیعت انسان است. بسیاری از نویسندگان و هنرمندان INFP هستند. آنها در یک محیط کم استرس رشد می کنند و کارهایی را انجام می دهند که به آنها معنا می بخشد.
INFP ها کاری میخواهند که نه تنها صورتحسابهایشان را بپردازد، بلکه آنها را برآورده کند.
آنها از درگیر شدن در موضوعات احساسی متنفرند و تمایل دارند از درگیری اجتناب کنند
INFP ها می توانند بیش از حد ایده آل گرا و خودانتقادگر باشند (در حالی که به انتقاد سازنده نیز بسیار حساس هستند).
INFP IH سلسله مراتب را دوست ندارند. در محل کار ایده آل خود، همه با هم برابر هستند و همه احساس می کنند با ارزش هستند و ایده های خود را به اشتراک می گذارند.
وقتی یک INFP مدیر می شود، احتمالاً مانند یک مدیر خردمند عمل نمی کند. آنها با کارمندان خود مانند مردم رفتار می کنند و دوست دارند بازخورد و نظرات آنها را بشنوند. آنها همچنین از محیط های کاری پر استرس و بوروکراتیک خوششان نمی آید.
INFP ها متعهد و با ملاحظه هستند.
آنها دوست دارند مستقل باشند، اما از یک ساختار خاص نیز قدردانی می کنند.
شخصیت های INFP تمایل دارند با کسانی کار کنند که …
به آنها فضای کار مستقل بدهند
آنها را در سطح شخصی تری بشناسند
از منفی گرایی یا انتقاد کردن پرهیز کنند
INFP ها دوست دارند فضای کافی برای مستقل کار کردن داشته باشند، اما نمی خواهند کاملاً تنها باشند. آنها از آشنایی با همکارانشان در سطح شخصی لذت می برند و وقتی دیگران واقعاً به صحبت هایشان گوش می دهند از آنها استقبال می کنند. با این حال، آنها برای استقلال خود ارزش قائل هستند و ممکن است احساس کنند به تنهایی بهتر فکر یا کار می کنند. افرادی که با INFP ها کار می کنند باید اطمینان حاصل کنند که از سخت کوشی و سودمندی آن ها قدردانی میکنند.
INFP ها همچنین وقتی دیگران افکار یا عقاید آنها را تشویق و تأیید می کنند، لذت می برند. INFP ها در کنار افرادی که قادرند مسائل را به طور دیگری نیز ببینند و افکار مثبت خود را به اشتراک بگذارند، پیشرفت خواهند کرد و در کنار کسانی که درگیر مسائل شده و در آن غرق میشوند، رشدی ندارند.
تیپ های شخصیتی INFP ممکن است در مواقع زیر وجود موانعی در روابط حرفه ای خود احساس کند …
مورد انتقاد یا چالش قرار گرفتن توسط دیگران
درگیری های مکرر در محل کار
شکست خوردن در پیروی از خط مشی ها، برنامه ها یا رویه های دقیق شرکت
INFP ها احتمالاً وقتی دیگران از ایده های آن ها انتقاد آشکار کنند، نا امید یا ناراحت می شوند، به خصوص اگر این کار در محیط عمومی انجام شود. اگر INFP ها از پیروی برنامه ها یا سیاست های دقیق غافل شوند؛ همکاران و به ویژه سرپرستان، ممکن است از آن ها نا امید شوند. با این حال، کسانی که با INFP ها کار می کنند باید به روشی ملایم و غیر خصمانه با مشکلات مواجهه کنند، زیرا آنها به طور کلی از درگیری دوری می کنند و در صورت مواجهه منظم با آن در محیط کار، ممکن است دچار استرس شوند.
نقاط قوت كاری
کنجکاوی زیاد و توان دستیابی به اطلاعات مورد نیاز
توجه به نیازها و انگیزه های دیگران
خوب فکر کردن و اندیشیدن، غالبا در بیرون از مرزهای موجود
تعهد زیاد و عمیق کاری
توانایی کار فردی در صورت نیاز
داشتن دید جامع و کلی
توانایی تغییر مسیر و جهت کاری
نقاط ضعف كاری
عدم علاقه به انجام كارهای تكراری
عدم تمایل به انتقاد از دیگران
عدم علاقه به كار در شرایط رقابتی و تنش دار
عدم تمایل به كار در شرایط ساختار یافته و یا کار با افراد بیش از اندازه بی انعطاف
ایده آل گرا بودن و در نتیجه نداشتن واقع بینی كافی
بی علاقه به روشهای سنتی انجام كار
عدم تمایل به كار در حوزه های مغایر با ارزشهای خود
عدم توجه به تعیین اولویتها
نداشتن دید درست درباره مدت زمان لازم برای انجام كارها
رضایت شغلی
برای یک INFP رضایت شغلی یعنی:
کار با ارزشها و باورهای شخصی وی هماهنگی داشته باشد و به او امکان دهد تا پنداره خود را از طریق کارش ابراز کند.
به او فرصت دهد که روی جریان و نتیجه کار خود کنترل داشته باشد.
بتواند به شکلی مستقیم و خود مختار کار را انجام دهد. کار از فضای مخصوصی برخوردار باشد و کمتر کسی مزاحم او شود و در مواقعی بتواند کارش را به کسانی که احساس می کند به وی احترام می گذارند، ارائه دهد.
بتواند با ساختاری انعطاف پذیر و با حداقلی از قواعد و مقررات و هر زمان احساس راحتی می کرد، کار را انجام دهد
بتواند کار را با اشخاص دیگری که علاقه مند و خلاق هستند، ترجیحا بدون تنش و تضاد با اشخاص انجام دهد.
بتواند با انجام کار، رشد شخصی خود را تشویق کند.
لازم نباشد که مرتب کار را به دیگران ارائه داده و یا کسی از او بخواهد که قبل از تکمیل کار، آن را به دیگران عرضه کند.
به او این امکان را بدهد که از طریق کار به رشد دیگران کمک کند تا به حداکثر توانمندی خود برسند.
کار به صورتی باشد که لازم باشد دیگران را درک کند. به او امکان دهد با اشخاص به طور انفرادی روابط عمیقی به وجود آورد.
کار به وی امکان دهد برای دسترسی به ایده آل هایش تلاش کرده و تحت تأثیر مسائل و مشکلات سیاسی، مالی یا موانع دیگر متوقف نشود.
مشاغل مناسب
مشاغل گروه خلاق و هنری :
INFPها از آن جهت به هنر علاقه مندند که می توانند خود و نقطه نظرهایشان را به شکلی خلاق و شخصی ابراز دارند. آزادی شخصی و انعطاف پذیری یک هنرمند سبکی برای زندگی است که اغلب INFPها به آن توجه دارند. INFPها در تمام زمینه های هنری می خواهند ندای درون خود را به سمع و نظر دیگران برسانند. بسیاری از INFPها خودشان را هنرمند می دانند، حتی اگر از طریق کار هنری امرار معاش نکنند. بعضی از INFPها معتقدند هنرمند بودن کاری نیست که آنها انتخاب کرده باشند، بلکه کیفیتی است که در آنها هست و باید آن را تحمل کنند.
نقاش
نویسنده
شاعر
رمان نویس
ناشر
سردبیر و روزنامه نگار
ویراستار
آرشیتکت
بازیگر
موسیقیدان
آهنگساز
گرافیست
طراح صحنه
طراح داخلی
مشاغل گروه آموزش و مشاوره :
تدریس و مشاوره زمینه های شغلی هستند که تیپ شخصیتی INFP با آن به رشد و اعتلای دیگران کمک می کند. INFPها با تمام وجود به رشد و اعتلای دیگران علاقه مندند. آنها محیط دانشگاه را به محیط مدرسه و دبیرستان ترجیح می دهند زیرا در کالج انگیزه های دانشجویان بیشتر است. آنها از فرایند یادگیری لذت می برند و به عنوان یک پژوهشگر، یک آموزش دهنده یا یک کتابدار به دنبال معانی عمیق تر می گردند. INFPها به عنوان مشاور، روانشناس و مددکار اجتماعی بسیار موفق عمل می کنند و می خواهند به دیگران کمک کنند تا به فراست و دانش بیشتری دسترسی پیدا کنند.
استاد دانشگاه
پژوهشگر
روانشناس بالینی
مشاور
مشاور تحصیلی
مشاور شغلی
مدد کار اجتماعی
مشاور ترک اعتیاد
کتابخانه دار
معلم
مترجم
مشاغل گروه مذهبی :
بسیاری از INFJها فعالیتهای دینی و مذهبی را دوست دارند. آنان از اینکه به دیگران کمک کنند تا جنبه های معنوی خود را افزایش دهند، لذت می برند. آنها سوای برقراری رابطه انفرادی با دیگران، از وعظ و سخنرانی برای مردم لذت می برند.
روحانی
کشیش
مبلغ دینی
مدرس دینی
مشاغل گروه مراقبتهای بهداشتی :
یکی از دلایل مهم علاقه INFPها به این مشاغل این است که می توانند از نزدیک با اشخاص ارتباط برقرار سازند. INFPها عموما به استقلال و خود مختاری علاقه مندند و این مشاغل آنان را در این راستا کمک می کند.
متخصص تغذیه
فیزیوتراپ
مدد کار اجتماعی
متخصص گفتاردرمانی
ماساژ درمانگر
متخصص ژنتیک
مشاغل گروه توسعه سازمانی :
با آنکه INFPها معمولا از کار تجارت و بازرگانی خوشنود نمی شوند، در برخی از حرفه ها به رضایت خاطر شغلی و موفقیت می رسند. بعضی از INFPها اگر در شرکت هایی کار کنند که حاصل کارشان کمک به دیگران باشد، از آن استقبال می کنند. آنان اغلب در واحدهای بهسازی نیروی انسانی شکوفا می شوند. این اشخاص دوست دارند با افرادی حمایتگر کار کرده و کارشان از ناحیه دیگران تأیید شود.
مدیر منابع انسانی
مشاور توسعه و بهسازی سازمانی
مشاور نیروی انسانی
مشاغل گروه تکنولوژی :
درحال حاضر نیاز روزافزون به کسانی وجود دارد که تکنولوژی را درک کنند و در ضمن از مهارتهای ارتباطی مطلوب برخوردار باشند.
مدیر روابط مشتریان
مشاور تکنولوژی
مدیر پروژه
تهیه کننده نرم افزارهای آموزشی
اوقات فراغت
INFPها ترجیح می دهند اوقات خود را به تنهایی صرف کنند. در ضمن دوست دارند با دوستان نزدیک خود به موزه، سینما و یا به دامان طبیعت بروند. آنها از یاد گرفتن مطالب جدید لذت می برند و به درک معانی زندگی علاقمند هستند.
پیشنهادات
وقت بیش از اندازه صرف بررسی امکانات و احتمالات نکنید. به عمل و اقدام هم توجه داشته باشید.
راهی پیدا کنید تا به ایده آل های خود امکان ابراز بدهید. ارزشها، پنداره ها و عواطف خود را با نزدیکانتان در میان بگذارید.
ریسک کنید خودتان و کارتان را به جهان عرضه نمایید.
به نیازها و خواسته های دیگران به بهای بی توجهی به خواسته ها و نیازهای خود، توجه نکنید.
بیاموزید که حد مرزی در نظر بگیرید. بیاموزید که در مواقعی نه بگویید.
از مسامحه کردن اجتناب کنید. به ضرب الاجل ها توجه داشته باشید.
به تعهدات خود عمل کنید. مراقب کمال طلبی باشید.
به جای اینکه تنها به منابع خود اتکا کنید از دیگران هم کمک بگیرید.
وقتی مساله ای دارید از یکی از دوستان خود بخواهید به حرفهای شما گوش دهد، اما تا وقتی حرفتان را تمام نکرده اید، راهنمایی نکند.
از کسانی که به آنها اعتماد دارید تقاضای کمک کنید. از انتظارات و توقعات بیجا دست بکشید.
وقتی تعارض بروز می کند، اعتراض خود رابیان کنید. اگر مخالفتهای خود را روی هم انباشت کنید روزی می رسد که منفجر شود.
به دیگران توصیه و آرامش بدهید.
به ارزشهای خود بها دهید و بر اساس آنها تصمیم گیری کنید.
به نقاط قوت خود یعنی آرمان گرایی، همدلی، خلاقیت ، حساسیت، فکر کردن، محبت کردن، بکر بودن، سازگاری و کنجکاوی بهای لازم را بدهید.
رمز موفقیت یك INFP داشتن انتظارات واقع بینانه، توجه به مصالحه و شخصی نکردن مسائل است.
نویسندگان مشهور با تیپ شخصیتی INFP
نویسندگی یک عرصه همیشگی برای حضور افراد INFP است و بسیاری از بزرگترین نویسندگان دنیا این تیپ شخصیتی را داشتهاند.
از جمله آنها میتوانیم اشخاص زیر را نام ببریم:
ویلیام شکسپیر: نمایشنامه نویس انگلیسی
ادگار آلن پو: شاعر و نویسنده آمریکایی
پوبلیوس ورگیلیوس مارو یا ویرژیل، شاعر رومی
بیل واترسون: کارتونیست آمریکایی
جرج اورول: نویسنده انگلیسی
ویلیام بلیک: شاعر و حکاک انگلیسی
سی. اس. لوئیس: نویسنده انگلیسی
آنتوان دو سنت-اگزوپری: نویسنده و خلبان فرانسوی
ویرجینیا وولف: نویسنده انگلیسی
هانس کریستیان اندرسون: نویسنده دانمارکی
آلن الکساندر میلن: نویسنده انگلیسی
جان میلتون: شاعر انگلیسی
سورن کییرکگارد: شاعر و فیلسوف دانمارکی
جی. آر. آر. تالکین: نویسنده انگلیسی
ایمی تن: نویسنده آمریکایی
هنرمندان مشهور با تیپ شخصیتی INFP
سایر افراد دارای تیپ شخصیتی INFP که به هنر رو می آورند از آن به عنوان وسیله ای برای دیدگاه خود از دنیا استفاده میکنند. از این دست هنرمندان میتوانیم اسامی زیر را نام ببریم:
وینسنت ون گوگ: نقاشی هلندی
اندی وارهول: فیلمساز و هنرمند آمریکایی
شخصیتهای مذهبی و الهام بخش مشهور با تیپ شخصیتی INFP
افراد دارای تیپ شخصیتی INFP ذاتا بخشنده و بشر دوست هستند و گاهی اوقات الگوی زندگی سایرین میشوند. از جمله این افراد میتوانیم شخصیت های زیر را نام ببریم:
مریم مقدس: مادر مسیح
Luke: حواری مسیح
فرد راجرز: نخست وزیر آمریکا و مجری برنامه های تلویزیونی کودکان
هلن کلر: فعال سیاسی و نویسنده آمریکایی
آلبرت شوایتزر: فیزیکدان و متخصص الهیات آلمانی فرانسوی
موسیقیدانان مشهور با تیپ شخصیتی INFP
موسیقیدانانی که تیپ شخصیتی INFP دارند به دلیل عمق احساساتی که در آثار خود به کار میبرند شناخته شده و معروف هستند.
از جمله آنها میتوانیم به اسامی زیر اشاره کنیم:
جونی میچل: خواننده و هنرمند کانادایی
کارلوس سانتانا: گیتاریست مکزیکی – آمریکایی
توری آموس: خواننده آمریکایی
باب مارلی: خواننده جاماکائی
تام یورک: خواننده انگلیسی
فیونا اپل: خواننده آمریکایی
جان مایر: خواننده آمریکایی
سارا مکلاکلن: خواننده کانادایی
لنی کراویتز: خواننده آمریکایی
رونی جیمز دیو: خواننده آمریکایی
جیمز تیلور: خواننده آمریکایی
کریس مارتین: خواننده بریتانیایی
رابرت اسمیت: خواننده و گیتاریست انگلیسی
ورزشکاران مشهور با تیپ شخصیتی INFP
ورزشکاران دارای تیپ شخصیتی INFP اغلب اوقات به دلیل رفتار نمونه خود در میدان و به همان مقدار عملکردشان شناخته شده هستند.
از جمله آنها میتوانیم به ورزشکاران زیر اشاره کنیم:
درک جیتر: بازیکن آمریکایی بیسبال
درک نویتسکی: بسکتبالیست آلمانی
روبرتو کلمنته: بازیکن پورتوریکویی بیسبال
ماریانو ریورا: بازیکن پانامایی بیسبال
جولیوس اروینگ: بسکتبالیست آمریکایی
بازیگران و سرگرم کنندگان مشهور با تیپ شخصیتی INFP
تیپ شخصیت های INFP که وارد دنیای اجرا میشوند یک سبک جدی را در کار خود در پیش میگیرند و عمیقا در نقش خود فرو می روند. از جمله آنها میتوانیم به اشخاص زیر اشاره کنیم:
هیو لوری: بازیگر انگلیسی
مارلون براندو: بازیگر آمریکایی
جانی دپ: بازیگر آلمانی
تام هیدلستون: بازیگر انگلیسی
نیکلاس کیج: بازیگر آمریکایی
جود لاو: بازیگر انگلیسی
میا فارو: بازیگر و فعال آمریکایی
امیلی بلانت: بازیگر انگلیسی
لوئیس سی.کا: کمدین آمریکایی
کلوئی سونی: بازیگر و طراح آمریکایی
تیم برتون: کارگردان آمریکایی
لیسا کودرو: بازیگر آمریکایی
دیوید لینچ: کارگردان آمریکایی
گری اولدمن: بازیگر انگلیسی
تلر: شعبده باز آمریکایی
اندرو گارفیلد: بازیگر آمریکایی
فرد سویج: بازیگر آمریکایی
جنیفر جیسون لی: بازیگر آمریکایی
شخصیت های خیالی مشهور با تیپ شخصیتی INFP
در پایان تعدادی شخصیت خیالی را نام میبریم که تیپ INFP را دارند!
شخصیت کوزت در داستان بی نوایان
شخصیت Gohan در انیمه Dragonball Z
شخصیت چارلی براون در فیلم Peanuts
شخصیت بلا سوان در سری فیلم های گرگ و میش
شخصیت Tyreese در سریال مردگان متحرک
شخصیت کارل فریدریکسن در کارتون بالا (Up)
شخصیت لوک اسکایواکر در سری فیلمهای جنگ ستارگان
شخصیت اسکات فینچ، راوی فیلم کشتن مرغ مقلد
شخصیت داریا مورگندورفر در مجموعه تلویزیونی داریا (Daria)
شخصیت کرمیت غورباقه در فیلم ماپتها
شخصیت فرودو بگینز در سری فیلمهای ارباب حلقه ها
شخصیت جین آیرین در کتابی به همین اسم
شخصیت Mags در بازیهای گرسنگی
شخصیت رومئو مونتاگ و ژولیت کاپولت در داستان رومئو و ژولیت
شخصیت لونا لاوگود در داستان های هری پاتر
شخصیت مارشال در سریال آشنایی با مادر
شخصیت متیو کرالی در سریال دانتون ابی
شخصیت سوئینی تاد در نمایشنامه ای به همین اسم
شخصیت دنریس تارگرین در سریال بازی تاج و تخت